Pendel

Pendelklockan skiljer sig från andra typer av klockor när det gäller arbete, tillverkning och utseende. Pendeln är det som är unikt med dessa klockor.

Musikalisk

Musikalisk vägg är de som avger en melodi efter en viss tidsperiod. Dessa tidsintervall kan ställas in manuellt eller justeras manuellt. Gökur är kända exempel på musikklockor. Nu blir batteridrivna musikklockor också populära hos köpare.

Dekorativ

Dekorativa som också kallas designvägg är mindre i storlek och är populära eftersom de passar de flesta temabaserade rum. Vissa tillverkare erbjuder ett begränsat antal designer
klockor signerade av kända personligheter. Berömda dekorativa begränsade upplagor inkluderar film- och sportbaserade teman.

Antik

Orden ”väggklocka” och ”antik” verkar synonymt med många museer tillägnad antika artefakter som stolt visar vägg från olika epoker. Antika är de som har testats med tiden och många av dessa är fortfarande i arbetsförhållanden.

Personlig

Klockor kan göras speciellt med namn och bilder som är utformade på dem för att fira speciella tillfällen som bröllopsdagar, födelsedagar och andra speciella tillfällen. Dessa typer är kända som personliga väggur.

Utomhus

Stor och medelstor utomhusvägg visas i allmänhet på offentliga platser som bibliotek, kontor och till och med på järnvägsstationer, torn och hissar. Ut ur hela väggen kräver dessa typer av klockor minst underhåll och de flesta av dem är också väderbeständiga.

Lämna ett svar