Presentkorgar är några av de mest populära påskgåvorna. Nedan följer en kort beskrivning av de olika typerna av presentkorgar som normalt är fler och listan kan vara mycket större.

Chokladäggsteman

Dessa korgar är fyllda med choklad inslagna i färgglada folier och andra dekorativa omslag. De kan ha flera små ägg eller två eller tre stora. Äggen är antingen fast choklad eller heliga som du fyller med godis.

Vad som helst och allt

Vissa påskkorgar har allt från nyckelringar till kakor och T-shirts. Även om det kan låta som en bra idé att ge en korg som har något av allt, gör det inte riktigt en bra present eftersom det varken avser semestern eller den du ger gåvan till.

Påskfruktkorgar

Blommor och frukter är också ett populärt presentalternativ. Påskfruktkorgar och fruktbuketter är en bra present. Fruktkorgar skickas bäst som företagspresenter medan fruktbuketter kan vara både en gåva och ett mittpunkt vid påsklunchen.

Godisfyllda korgar

Dessa korgar kommer att ha mycket godis och choklad i sig och det behöver inte nödvändigtvis packas för att se ut som ägg eller kaniner. De beställs bäst för fester där innehållet kan läggas ut i rätt mängd och inte nödvändigtvis som en gåva.

Lämna ett svar