Det finns många olika former av ljuskorgar. Vissa är helt gjorda med bara ljus och ljusrelaterade produkter. Andra korgar kan ha ljus som huvudfokus, men de innehåller andra föremål.

De senaste populära typerna av ljuskorgar är de som är spa-tema. Dessa har ljusa och rena färger med fräscha och svala dofter. De kan också innehålla badtvålar, lotioner och andra badartiklar, eller kanske till och med en favorit-CD.

Naturligtvis är romantiska ljuskorgar mycket rikliga. De finns i ett antal kombinationer beroende på önskad färg och / eller dofter. Det finns doftljus med parfym, ljus med dofter av eteriska oljor, fruktsmak och många andra. De finns i en stor blandning av färger, men det verkar som om vissa dofter alltid finns i vissa färger. Rose verkar alltid hamna i en rödfärgad eller rosa förpackning och lavendel är vanligtvis i lila färgade föremål.

Lämna ett svar