En klassisk italiensk presentkorg skulle innehålla olika ostar, olivoljor, oliver, balsamvinäger, en mängd olika pasta och en mängd olika pastasåser, parmesanost, en limpa eller två italienska platta bröd och / eller italienska rullar. Dessutom kan du lägga till några olika paket med italienskt kaffe och några paket med italienska kex. Du kan inkludera några färdiga italienska desserter samt en flaska eller två med gott italienskt rött vin.

När du tillverkar italienska gourmetkorgar kan du välja att antingen köpa en tom korg eller fylla korgen själv eller så kan du köpa en färdiggjord korgpresent och lägga till några artiklar i korgen för att göra den mer personlig och unik. Många av de gourmetkorgar som finns tillgängliga är färdiga och behöver inga ytterligare föremål inkluderas.

När du gör en italiensk presentkorg är det verkligen en trevlig idé att fodra korgen med en djärv röd och vit eller grön och vit rutig duk. Denna typ av tyg ger det lantliga italienska utseendet. Du kan också lägga till några kontrollerade servetter i samma färg.

Lämna ett svar